Bootcamp & Yoga bij kaarslicht en kampvuur

DINSDAG 3 JANUARI 2024 | 19:30 – 20:45

Dinsdagavond 3 januari organiseer ik een Bootcamp & Yoga bij kaarslicht en kampvuur bij de Agnietenplas. Na het succes van de Halloween workout onder de maan en sterren en bij een knapperend vuurtje en omringd door kaarsjes, komen we nu samen voor een unieke nieuwjaarseditie.

Meld je aan voor deze leuke Bootcamp & Yoga bij kaarslicht en kampvuur! Dit kan via mijn Trainin App of door mij te bellen, appen of te mailen. Kijk bij de contactgegevens voor meer info.

Brand een kaarsje

Neem jij dinsdag ook een kaarsje of een windlicht mee? En brand een lichtje voor iedereen die jou dierbaar is.
Of gewoon omdat het super gezellig staat.

Bootcamp in Zwolle bij kampvuur
Bootcamp bij kampvuur

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een Tai Chi & yoga warming up. Daarna vervolgen wij de les met een half uur kracht en cardio training, waarbij gebruik maken van functionele training met eigen lichaamsgewicht. Daarna ongeveer 25 minuten yoga oefeningen en afsluitend 10 minuten meditatie/ ademhalingsoefeningen. 

Wat moet ik mee nemen dinsdag 3 januari?

– Eigen mat (i.v.m. hygiëne)
– Warme kleding (muts, handschoenen, warme sokken)
– Een kaarsje/ windlicht

Andere lessen

Kun je dinsdag 3 januari niet mee doen? Maar wil je graag wel een keertje mee trainen? Kom dan een keertje op maandag, woensdag of zaterdagochtend naar de Agnietenplas! Kijk voor de tijden en voor meer informatie bij mijn lesaanbod. Ook bied ik lessen op maat aan voor zowel groepen, stellen en individuen. Wil je meer weten? Neem contact met me op! Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Lieve groet,
Karin

Scroll naar boven