Loop nu een sportroute door Zwolle!

Het is zomer. Tijd van ijsjes en terrasjes en… buitensporten! Woon je in Zwolle of ben je op vakantie in Zwolle? Doe dan nu mee met de gratis sportroute. Je download hem gratis in mijn webshop en loopt hem wanneer het jou/ jullie uitkomt!

Hardlopen of wandelen, het maakt niet uit. Er zijn twee routes te downloaden: 10 kilometer en een speciale familieroute. Onderweg zijn verschillende oefeningen te doen ter versterking van je spieren en conditie.

Tijdens de coronatijd waren de sportroutes door Zwolle een groot succes. Meer dan 300 lopers gingen op pad door de mooie Hanzestad. Elisabeth uit Zwolle liep de route met haar twee dochters. ‘’We hebben een superleuke dag gehad. Hoop dat er nog velen van de lenteroute gaan genieten. We trokken wel wat bekijks met onze sportmoves. Wat het leuk maakt is de vele stops met activiteit op de route en ruimte voor eigen inbreng.’’

Na aanmelding in de webshop ontvang je een uitgebreid PDF bestand met de route en alle oefeningen. De route is zowel te openen in Google Maps, GPS tracker of een wandelapp zoals Komoot.

Bootcamp & Yoga

Wil je liever met een groep trainen? Kom dan naar één van de Bootcamp & Yogalessen. Lees hier de 10 redenen waarom dit zo goed voor je is!

Twee vrouwen doen jumping jacks tijdens sportroute door Zwolle

Dames rennen lente sportroute
Interview Karin van der Vennen Stentor

Tijdens de coronatijd werd ik door de Stentor geïnterviewd over het initiatief. Lees het artikel hier.

Scroll naar boven