SUPYOGA in Zwolle

Vrijdag 9 september| 19:00 – 20:30

SUPYOGA IN ZWOLLE

Voor alle niveaus 

Altijd al een keertje willen suppen? Of supyoga willen proberen? Dan is dit jouw kans!
Vrijdagavond kun je samen met je vrienden of familie mee het water op om Supyoga te proberen. Een les geschikt voor iedereen (mits je een zwemdiploma hebt).
Na ontvangst krijg jij een instructie aan de kant. Daarna gaan we het water op voor de supyogales.

Prijs: €25 p.p. Prijs is voor een SUP yogales inclusief huur van sup, paddle, instructies.

Waar is het? Op een prachtig stukje natuur aan de rand van Zwolle. Bij de Agnietenplas. Hier is volop gratis parkeergelegenheid. Er er zijn toiletten aanwezig.

Hoe meld je je aan? 
Je kunt je aanmelden via de webshop van Kara Yoga. Nog vragen? Mail naar info@karayoga.nl of app/ bel naar 06-57641098 voor meer informatie.  Of ga naar de contactpagina voor het contactformulier.

Ook zo enthousiast? Zie ik jou/jullie dan vrijdag 9 september?

Liefs Karin

Vrouw doet Supyoga in Zwolle zonsondergang

Man en vrouw doen Supyoga Zwolle zonsondergang
Supyoga Zwolle

Wat is SUP yoga?

SUP yoga staat voor ‘stand up paddle board yoga’. De naam zegt het dan al: je beoefent yoga op een stand up paddle board op het water. Het leuke hieraan? Je bent heerlijk buiten in de natuur, op het water. Het is toegankelijk en uitdagend voor iedereen. Het is voor alle niveau’s ook als je beginner bent of nog nooit op een sup hebt gestaan.

SUP Yoga is niet alleen heel erg leuk maar ook heel erg goed voor je om te doen! Het is een volledige lichaamstraining, wat betekent dat het je benen, rug, schouders en armen traint.

Je zult bij elke pose die je doet frisse lucht inademen en wanneer je je ogen opent, kun je van het prachtige waterlandschap om je heen genieten. Uiteindelijk is het beoefenen van yoga buiten een ontspannende, kalmerende ervaring.

vrouw in bikini doet aan supyoga
Vrouw doet Supyoga Zwolle
Man en vrouw doen Supyoga Zwolle zonsondergang

Scroll naar top