Yoga & Art halve dag mini-retreat | 10 juli 2022

Zondag 10 juli 2022 

YOGA | MEDITATIE | INTUÏTIEF SCHILDEREN 

Voor alle niveaus 
 

Wil jij graag uit je hoofd en in contact met je intuïtie komen? Na de fijne eerste sessie organiseren wij een tweede yoga & art mini-retreat op zondag 10 juli 2022! Een gezellige middag met yoga, meditatie en schilderen in een prachtig stukje natuur aan de rand van Zwolle. Marlon en Karin laten je graag in jouw creatieve flow komen!  
Na de yoga en meditatie ga je aan de slag met verf en natuurlijke materialen, zoals blaadjes en takken. Je bepaalt zelf wat je wilt maken en uitbeelden. Alles is goed en plezier staat voorop.  
 
Praktische informatie 
Wat: Yoga & art mini-retreat 
Waar: Agnietenplas, Zwolle (OV) 
Wanneer: 14:00 – 17:00 
Meenemen: Eigen yogamatje, optioneel zwemkleding 
Ticket: €39,-  p.p. incl. koffie, thee en materialen 
Max. 12 deelnemers 
Volop gratis parkeergelegenheid, toiletten aanwezig 

Programma 
13:45 Inloop 
14:00 Start yoga workshop 
14:45 Meditatie 
15:00 Workshop intuïtief schilderen 
16:30 Reflectie  
Zwemmen voor de liefhebbers 
17:00 Einde programma 

Yoga & Art flyer 10 juli

Hoe meld je je aan? 
Je kunt je aanmelden via de webshop van Kara Yoga. Nog vragen? Mail naar info@karayoga.nl of app/ bel naar 06-57641098 voor meer informatie.  Of ga naar de contactpagina voor het contactformulier.

Ook zo enthousiast? Zien wij jou/jullie dan zondag 10 juli? Wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan het bericht ‘meer dan yoga en schilderen’.

Liefs Marlon en Karin  

Marlon en Karin uit Zwolle blij met yogaworkshop
intuitief Schilderen
yoga in de natuur

Wat is intuïtief schilderen? 

Ook als je nog nooit een kwast hebt vastgehouden is intuïtief schilderen iets voor jou! Intuïtief schilderen is een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf en andere materialen vorm geven aan jouw innerlijke beleving. 

Tijdens intuïtief schilderen: 

  • Kom je in een diepe ontspanning. 
  • Laat je alle denken en oordelen los. 
  • Je begint te schilderen vanuit een bepaald thema of spontane impuls. 
  • Je kiest op gevoel enkele kleuren uit en volgt dan de beweging van je handen. 
  • Het helpt je om dichter bij je ware zelf te komen en je bewustzijn te verruimen. 

 
Wat kun je verwachten tijdens de yogales? 

We beginnen de middag met de yoga- en meditatieworkshop, zodat je lekker uit je hoofd en in je lichaam komt. Je kunt alles loslaten, je focussen op de oefeningen en genieten van de bosrijke natuur om je heen. Yoga vergroot je concentratievermogen en verbetert je energie. Het woord ‘yog’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’. En dat is niet voor niets. Yoga verenigt lichaam, geest en energie. Hierdoor voel je je kalmer en beter in balans. Na een rustige warming-up doen wij een aantal zonnegroeten gevolgd door staande, zittende en liggende houdingen (asana’s). We sluiten af met een meditatie. Je hebt geen ervaring met yoga nodig. De les is voor iedereen geschikt.  

Scroll naar boven