5 elementen Yoga & Art mini retreats

Zondag 26 februari 2023 | 14:00 – 17:00 uur

YOGA | MEDITATIE | INTUÏTIEF SCHILDEREN 

Voor alle niveaus 
 

Wil jij graag uit je hoofd en in contact met je intuïtie komen? Ben je vaak perfectionistisch en wil je het anderen graag naar het zin maken? Maar vergeet je soms jezelf daarbij? Nu is het tijd voor jou! Ontdek welk element het beste bij je past en hoe je meer in balans komt met de 5 elementen vanuit de Ayurveda (aarde, water, vuur, lucht en ruimte). 
Karin van der Vennen (yoga docent en orthomoleculair voedingsdeskundige) en Marlon Veldkamp (Tata healer, reiki therapeut, schildercoach) nemen je graag mee voor een unieke beleving met de 5 elementen. Een halve dag in een veilige omgeving waarin jij centraal staat. Niks hoeft, alles mag. Yoga en meditatief/ intuïtief schilderen zijn de middelen die je kunt gebruiken om uit je hoofd en in je lijf je komen en je open te stellen. Je zult meer bewustzijn creëren en dichterbij jezelf komen. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan gauw aan voor deze Yoga & Art halve dag retreats! De eerste Yoga & Art retreat van de 5 elementen reeks is op zondagmiddag 26 februari 2023. Het eerste thema is aarde – kom in balans. Dit keer binnen bij Atelier Tink op zondagmiddag 26 februari van 14:00 tot 17:00. 

Yoga tijdens yoga & Art retreat

Een gezellige en inspirerende middag met yoga, meditatie en schilderen in Zwolle. Marlon en Karin laten je graag in jouw creatieve flow komen!  
Na de yoga en meditatie ga je aan de slag met verf en natuurlijke materialen, zoals blaadjes en takken. Je bepaalt zelf wat je wilt maken en uitbeelden. Alles is goed en plezier staat voorop.  

Thema’s van de 5 elementen retreats

Zondagmiddag 26 februari 2023 – thema aarde – Kom in balans (locatie Atelier Tink)
Zondagmiddag 26 maart 2023 – thema lucht – Let it go (locatie Agnietenplas)
Zondagmiddag 23 april 2023 – thema water – Let it flow (locatie Agnietenplas)
Zondagmiddag 4 juni 2023 –  thema ruimte – Dromen (locatie Agnietenplas) 
Donderdagavond 6 juli 2023 – thema vuur – Jouw innerlijke kracht en passie (Locatie Agnietenplas)

Praktische informatie 
Wat: Yoga & art workshop 
Waar: Atelier Tink, Zwolle (OV) 
Wanneer: 14:00 – 17:00 
Meenemen: Eigen yogamatje
Ticket: €45,-  p.p. per losse retreat incl. koffie, thee en materialen 
Gold ticket voor alle retreats: €180,- p.p. inclusief gratis yogamat, koffie, thee en materialen (nog tot 16 februari 2023!)
Max. 12 deelnemers 
Volop gratis parkeergelegenheid, toiletten aanwezig 

schilderen tijdens de yoga & art

Hoe ziet de middag eruit?

13:45 Inloop 
14:00 Start yoga workshop 
14:45 Meditatie 
15:00 Workshop intuïtief schilderen 
17:00 Einde programma 

Meld je nu aan voor alle 5 de retreats! (boek vóór 16 februari)

En ontvang 1 retreat helemaal gratis en een gratis yogamat!
Onder de goldtickets verloten wij ook een cadeaubon voor Anne&Max Zwolle t.w.v. koffie/ thee met taartje voor 2 personen!
Ja dat wil ik! Meld je hier aan!

Hoe meld je je aan? 

Je kunt je aanmelden via de webshop van Kara Yoga. Nog vragen? Mail naar info@karayoga.nl of app/ bel naar 06-57641098 voor meer informatie.  Of ga naar de contactpagina voor het contactformulier.

Ook zo enthousiast? Zien wij jou/jullie dan zondag 26 februari 2023? Wil je eerst nog wat meer weten? Lees dan het bericht ‘meer dan yoga en schilderen’ of stuur ons een berichtje!

Liefs Marlon en Karin  

Wat is intuïtief schilderen? 

Ook als je nog nooit een kwast hebt vastgehouden is intuïtief schilderen iets voor jou! Intuïtief schilderen is een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf en andere materialen vorm geven aan jouw innerlijke beleving. 

Tijdens intuïtief schilderen: 

  • Kom je in een diepe ontspanning. 
  • Laat je alle denken en oordelen los. 
  • Je begint te schilderen vanuit een bepaald thema of spontane impuls. 
  • Je kiest op gevoel enkele kleuren uit en volgt dan de beweging van je handen. 
  • Het helpt je om dichter bij je ware zelf te komen en je bewustzijn te verruimen. 

 
Wat kun je verwachten tijdens de yogales? 

We beginnen de middag met de yoga- en meditatieworkshop, zodat je lekker uit je hoofd en in je lichaam komt. Je kunt alles loslaten, je focussen op de oefeningen en vooral ook genieten . Yoga vergroot je concentratievermogen en verbetert je energie. Het woord ‘yog’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’. En dat is niet voor niets. Yoga verenigt lichaam, geest en energie. Hierdoor voel je je kalmer en beter in balans. Na een rustige warming-up doen wij een aantal zonnegroeten gevolgd door staande, zittende en liggende houdingen (asana’s). We sluiten af met een meditatie. Je hebt geen ervaring met yoga nodig. De les is voor iedereen geschikt.  

Kunst vanuit je kern
Yoga tijdens yoga & Art retreat
schilderen tijdens de yoga & art
Marlon en Karin

Lees ook mijn andere blogs

Scroll naar boven