Warrior 1 yoga Zwolle

In balans in de natuurBootcamp & Yoga weekend retreat

All inclusive Bootcamp & yoga weekend retreat in samenwerking met Fit Body & Mind in retraite centrum ‘The place to be’ in Zelhem/Gelderland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna en massages. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 15 t/m zondag 17 juli 2022 (3 dagen/2 nachten)

Wat: all inclusive retreat met 7 lessen, workshops of andere programmaonderdelen – 8/9 begeleide uren

Voor wie: alle niveaus, alle leeftijden, man/vrouw, geen ervaring met bootcamp & yoga nodig.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 320 camping tot bijv. € 450 voor een 1-persoonskamer. Tarieven vind je op de website van Fit, Body & Mind. Bij boeken noemen dat je via Kara Yoga boekt. Aanmelden kan via website Fit, Body & Mind.

Kamers: 1 en 2 persoons (met wastafel), Belltent en camping met eigen tent, caravan of camper.

Vrije tijd: sauna, behandelingen, wandelen in het bos en relaxen

Wellness: sauna en koudwaterbad en ligweide

Behandelingen: massage en andere behandelingen.

The place to be Zelhem

Locatie in Zelhem, Gelderland

The place to be Zelhem

Binnenruimte voor yoga en meditatie

Uniek outdoor bootcamp & yoga retraite in een prachtig natuurlijke omgeving

  • Sta je open voor een nieuwe ervaring?
  • Vind je het heerlijk om buiten actief te zijn?
  • Wil je samen plezier beleven aan bewegen?
  • Wil je jouw fysieke en mentale fitheid en kracht verbeteren?
  • Wil je graag (verder) kennismaken met yoga en meditatie?
  • Hou je van lekker en gezond eten?

Beantwoord je één of meer van bovenstaande vragen met ‘ja’? Dan is dit bootcamp & yoga weekend echt iets voor jou.

Tijdens dit weekend combineren we bootcamp met ontspannende yogalessen en meditaties. Als het weer het toelaat worden zoveel mogelijk lessen buiten gegeven. Dit weekend brengt je dan ook volop in contact met de natuur en de elementen!

Naast de lessen is er voldoende tijd voor wellness (sauna, massage) of wandelingen door het bos. Echt even tijd voor jezelf om nieuwe energie op te doen! Een waar cadeau voor jezelf!

Wat kun je verwachten tijdens de bootcamp & yogales?

The place to be Zelhem

Prachtige omgeving

Een complete training op muziek voor het hele lichaam en geest. Voor meer kracht, betere conditie en flexibiliteit. Na een rustige warming-up doen wij kracht en cardio oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Gevolgd door yoga oefeningen. Als kers op de taart sluiten wij af met een ontspannende meditatie.

Gezellige en kleine groep
Tijdens dit weekend kom je in een gezellige groep terecht. Iedereen is welkom (als je maar leuk bent)! Of je nu man, vrouw, 18 of 90, topsporter of beginner… je zult je al snel thuis voelen in deze groep. Sporten in groepsverband zorgt ervoor dat je het langer volhoudt, beter traint en meer plezier beleeft aan het bewegen.

Een deel van de les besteden wij aan het versterken van onze core (buik, billen en rug). Onze core bestaat uit 29 spieren, die je nodig hebt voor (hard)lopen, zitten, tillen, fietsen etc. Door regelmatig deze spieren te trainen, zorgen wij voor een sterke basis voor ons lichaam. Dit helpt ons in ons dagelijks leven en tijdens onze trainingen. Hierdoor kunnen wij beter en veiliger trainen. Het voorkomt blessures en verhoogt onze mobiliteit.

Trainen op muziek
Tijdens dit weekend trainen wij op muziek. Uit onderzoek blijkt dat mensen intenser sporten als ze tijdens de training naar muziek luisteren. Ook maakt je lichaam door muziek meer gelukshormonen aan, waardoor je je blijer voelt.

Programma

Het programma bestaat uit een serie lessen of workshops van je docent in een besloten groep. Doe mee aan de les die bij jou past. Ons retraite-motto is: ‘Alles mag, niets moet.’ Het programma wordt bij aanvang bekend gemaakt. Hier een indicatie: 

Vrijdag
17.00 aankomst (met thee/koffie)
18.00 opening
18.30 les – 75 min
20.00 diner
21.30 vrije tijd

Zaterdag
08.00 les – 60 min
10.30 les – 90/120 min
14.00 vrije tijd. Optioneel: wandeling
17.00 les – 60/90 min
20.00 les – 60/90 min
21.30 vrije tijd

Zondag
08.00 les – 60 min
10.30 les – 90/120 min
14.00 afsluiting

Maaltijden 
9.00 ontbijt – 13.00 lunch – 18.30 diner

Relax programma
Voor (reis)partners die geen programma volgen is er een zgn. Relax programma voor een gereduceerde prijs. Genieten van het ontspannen verblijf, de wellness, de voeding en je heb toegang tot de open lessen. Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.

Vrije tijd
Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de natuur. Op deze prachtige locatie kun je genieten van (massage)behandelingen en sauna. Maar je kunt ook lekker wandelen in het bos, lekker onderuit met een boek of chillen in de woonkamer of op het terras.

Behandelingen
Ons eigen professionele team verzorgt behandelingen. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

Scroll naar boven