Probeer het zelf

BOEK NU JE GRATIS PROEFLES (t.w.v. €15)

Bootcamp & Yoga in Zwolle
Liever buiten dan in een sportschool!

Wat goed dat je buiten wilt sporten! En leuk dat je hier een kijkje neemt. Heerlijk in de buitenlucht werken aan je fysieke én mentale gezondheid tijdens de Bootcamp & Yoga in Zwolle. Kijken of het wat voor je is? Meld je nu aan voor een gratis proefles (t.w.v. €15,-).

Stel je voor. Je ligt op je matje omringd door groene bomen. Je voelt de zon op je huid en hoort het geritsel van de blaadjes en het gefluit van de vogels. Dit is toch fantastisch? En zoveel lekkerder dan in een sportschool! Je hebt net een uur lekker gesport. Hartslag omhoog, spieren aangespannen en opgerekt. Deze eindontspanning heb je echt keihard verdiend!

Complete work-out: Tai Chi, krachttraining, pilates en yoga!

Verbeter jouw kracht, conditie en flexibiliteit. Je krijgt professionele begeleiding tijdens de les, zodat jij veilig traint en het beste uit jezelf haalt!

  • KOM UIT JE HOOFD
  • VERBETER JE KRACHT EN CONDITIE
  • VERBRAND CALORIËN
  • WERK AAN JE LENIGHEID
  • GENIET VAN DE NATUUR

Meditatie en eindontspanning: Sluit elke sessie af met een zalige meditatie van 10 minuten en een diepe ontspanning, zodat je volledig tot rust kunt komen en kunt genieten van het moment.

Lees hier de 10 redenen om mee te doen met de Bootcamp & Yoga.

Iedere woensdag- en zaterdagochtend bij de Agnietenplas in Zwolle

We trainen bij de Agnietenplas in Zwolle op:
woensdag om 09:30 – 10:45
zaterdag om 09:30 – 10:45

Dit stukje natuur in Zwolle is een prachtige en rustgevende plek vol groene bomen en vogels. En als je geluk hebt, zie je zelfs eekhoorns en reeën!

Mis deze kans niet om de beste versie van jezelf te worden! Meld je nu aan en neem contact met Karin op voor meer informatie. Wij kijken er ontzettend naar uit om je te verwelkomen bij de Bootcamp & Yoga groepsles in Zwolle!

Yoga in de winter in Zwolle bij Agnietenplas
Vrouw in twist pose yoga zwolle
Savasana in natuur in Zwolle
Bootcamp in Zwolle
yoga bij de agnietenplas
Bootcamp groep Zwolle
Bootcamp & yoga groep

Scroll naar boven