Teamuitje of vrijgezellenfeest

Op zoek naar een originele invulling van jullie teamuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest in de omgeving van Zwolle?
Soms is het lastig om iets te vinden dat geschikt is voor een diverse groep mensen. Wat zowel leuk, persoonlijk als betaalbaar is. Ik snap dit en help jou graag!

Voor iedereen!
Graag denk ik met je mee over een sportieve invulling van jullie teamuitje of vrijgezellenfeest. Kan van een uur tot een hele dag en dat voor een schappelijke prijs per persoon. ook vind ik het belangrijk dat iedereen het naar zijn/ haar zin heeft. De lessen zijn dus altijd aangepast aan de groep.

Wat kun je zoal doen tijdens je teamuitje of vrijgezellenfeest?
Je kunt het zo gek niet bedenken: bier & yoga, supyoga, mini retreats, natuurwandelingen of intuïtief schilderen. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder of bel mij: 06-57641098.

Waar vinden de activiteiten plaats?
Vaak organiseer ik activiteiten buiten in de natuur in de omgeving van Zwolle. Heb je een andere locatie in gedachten of wil je het liever binnen? Dat kan ook! Ik ken veel locaties in Zwolle waar wij terecht kunnen. We kunnen dan kijken naar jullie groepsgrootte, budget en de gewenste sfeer en dan iets uitzoeken wat goed aansluit.

Bier & Yoga

Gaat jouw vriend, vriendin, zus of collega binnenkort trouwen? En ben jij nog op zoek naar een leuke en originele invulling van het vrijgezellenfeest in (omgeving) Zwolle? Uiteraard wil je dat het een onvergetelijke dag wordt en het liefst natuurlijk ook een beetje betaalbaar. Wat dacht je van een gezellige Bier & Yoga workshop? Of Borrel & Balans of wijn & yoga? We kunnen dit op iedere locatie (zowel binnen als buiten) naar wens doen, ook buiten Zwolle.

Heb je andere ideetjes voor het vrijgezellenfeest? Wil je bijvoorbeeld liever een wandeling met opdrachten om elkaar beter en op een andere manier te leren kennen? Eigenlijk is alles mogelijk. Als we samen in gesprek gaan, komen we vast op geweldig leuke ideeën voor jullie vrijgezellenfeest. Dus bel, app of mail mij! Ik heb er nu al zin in!

Dit is wat anderen zeiden over de Bier & Yoga:

“Voor een vrijgezellenfeest een bieryoga gedaan hier. Ontzettend betrokken instructrice, heel erg naar ons zin gehad en voelden ons heel erg op ons gemak. Ze voelt de sfeer van een groep heel goed aan. Ik zou zeker vaker een les volgen bij Karin!”

Diann, Zwolle

Uiteraard ook geschikt voor een vrienden- of vriendinnendag!

Vrijgezellenfeest met yoga

Yoga teamuitje in (omgeving) Zwolle

Hey topper, wat werken jullie allemaal hard! Lijkt het je leuk om een keer samen met je collega’s helemaal te ontspannen? Of juist heel actief te zijn?
Graag denk denk ik met jou mee over de invulling voor een leuk teamuitje passend bij jullie budget. Er is van alles mogelijk. Een stilte wandeling, meditatiesessie, of wat dacht je van Bier & Yoga of yoga gecombineerd met een picknick?
Een actievere bezigheid zoals een bootcamp is ook altijd leuk!

Met collega’s samen sporten kan voor sommigen natuurlijk best spannend zijn. Daarom vind ik het belangrijk, dat iedereen zich tijdens de les helemaal op zijn of haar gemak voelt, successen behaald en plezier beleeft aan de work-out.
Tijdens mijn lessen zorg ik daarom voor veel verschillende opties, zodat iedereen de les op zijn of haar eigen niveau kan volgen. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk samen plezier maken!

Er is van alles mogelijk. Hierbij wat ideetjes voor jou en jouw team:

Bier & Yoga, yoga met een knipoog.
Yoga met schilderworkshop

Bootcamp & Yoga
Organisatie van een dag/week van de gezondheid met verschillende sportprogramma’s, voedingsadvies, stoelmassages etc. 
Teambuildingsuitje met yogasessie in de buitenlucht gevolgd door lekkere lunch

Structureel yoga aanbod of yogaprivéles voor je medewerkers
Suikervrij challenge 
Workshops over voeding

Ook zo enthousiast? Neem dan gauw contact met mij op.

Yoga & Art

Wat ook ontzettend leuk is om te doen op jullie vrijgezellenfeest of teamuitje is Yoga & Art! Een arrangement van 3 uur waarin wij yoga & intuïtief schilderen met elkaar combineren. We beginnen met yoga, gevolgd door meditatie en een workshop intuïtief schilderen. Is jullie groep groter dan 6 personen, dan kunnen wij speciaal voor jullie een datum plannen. Workshops zijn geschikt voor alle niveaus. Ook geschikt voor mensen die niet creatief of lenig denken te zijn :-)!

Wil jij graag uit je hoofd en in contact met je intuïtie komen? Ben je vaak perfectionistisch en wil je het anderen graag naar het zin maken? Maar vergeet je soms jezelf daarbij? Knaagt er soms het gevoel dat er meer in je zit, maar dat het er niet altijd uit komt omdat je zoveel moet? Dan is dit echt iets voor jou! Ontdek welk element het beste bij je past en hoe je meer in balans komt met de 5 elementen vanuit de Ayurveda (aarde, water, vuur, lucht en ruimte). 

Je gaat serieus met jezelf aan de slag en in balans komen met jouw elementen en intuïtie. Je geeft weer ruimte aan je creativiteit en laat je lichaam in beweging komen.  
Niks hoeft, alles mag. Yoga en meditatief/ intuïtief schilderen zijn de middelen die je kunt gebruiken om uit je hoofd en in je lijf je komen en je open te stellen. Je zult meer bewustzijn creëren en dichterbij jezelf komen. 

vrouwen laten schilderij zien tijdens Yoga art retreat in Zwolle

Neem contact met mij op over jullie teamuitje of vrijgezellenfeest!

Heb je nog vragen of twijfels? Of heb je hier niet helemaal gevonden wat je zocht? Of ben je juist al helemaal enthousiast? Pak dan gauw je telefoon en bel of app mij: 06-57641098.

Ik heb al veel evenementen en feestjes georganiseerd en maak ook graag samen met jou jullie teamuitje of vrijgezellenfeest tot een onvergetelijk succes!

Mailen kan natuurlijk ook naar info@karayoga.nl.

Tot gauw, liefs Karin

yoga bij de agnietenplas

Scroll naar boven