Vrijgezellenfeest: Bier & yoga

Gaat jouw vriend, vriendin, zus of collega binnenkort trouwen? En ben jij nog op zoek naar een leuke en originele invulling van het vrijgezellenfeest? Uiteraard wil je dat het een onvergetelijke dag wordt en het liefst natuurlijk ook een beetje betaalbaar. Wat dacht je van een gezellige Bier & Yoga workshop? Of Borrel & Balans? We kunnen dit op iedere locatie naar wens doen, ook buiten Zwolle.

Heb je andere ideetjes? Wil je bijvoorbeeld liever een wandeling met opdrachten om elkaar beter en op een andere manier te leren kennen? Eigenlijk is alles mogelijk. Als we samen in gesprek gaan, komen we vast op geweldig leuke ideetjes. Dus bel, app of mail mij! Ik heb er nu al zin in!

Dit is wat anderen zeiden over de Bier & Yoga:

“Voor een vrijgezellenfeest een bieryoga gedaan hier. Ontzettend betrokken instructrice, heel erg naar ons zin gehad en voelden ons heel erg op ons gemak. Ze voelt de sfeer van een groep heel goed aan. Ik zou zeker vaker een les volgen bij Karin!”

Diann, Zwolle

Vrijgezellenfeest met yoga

Yoga teamuitje

Hey topper, wat werken jullie allemaal hard! Lijkt het je leuk om een keer samen met je collega’s helemaal te ontspannen? Of juist heel actief te zijn?
Graag denk denk ik met jou mee over de invulling voor een leuk teamuitje passend bij jullie budget. Er is van alles mogelijk. Een stilte wandeling, meditatiesessie, of wat dacht je van Bier & Yoga of yoga gecombineerd met een picknick?
Een actievere bezigheid zoals een bootcamp is ook altijd leuk!

Met collega’s samen sporten kan voor sommigen natuurlijk best spannend zijn. Daarom vind ik het belangrijk, dat iedereen zich tijdens de les helemaal op zijn of haar gemak voelt, successen behaald en plezier beleeft aan de work-out. Tijdens mijn lessen zorg ik daarom voor veel verschillende opties, zodat iedereen de les op zijn of haar eigen niveau kan volgen. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk samen plezier maken!

Er is van alles mogelijk. Hierbij wat ideetjes voor jou en jouw team:

  • Bier & Yoga, yoga met een knipoog.
  • Stiltewandeling of meditatiesessie.
  • Yoga met schilderworkshop in een kunstgalerij in Zwolle.
  • Dag kick-off met yogasessie van 45 minuten, gevolgd door een gezond ontbijt/ lunch aangeboden voor de werknemers en een bedrijfspresentatie van de directie. Weet je zeker dat iedereen geconcentreerd luistert!
  • Organisatie van een dag/week van de gezondheid met verschillende sportprogramma’s, voedingsadvies, stoelmassages etc. 
  • Teambuildingsuitje met yogasessie in de buitenlucht gevolgd door lekkere lunch of diner. 
  • Structureel yoga aanbod of yogaprivéles voor je medewerkers. 

Ook zo enthousiast? Neem dan gauw contact met mij op.

Groep doet yoga en drinkt bier

Scroll naar top