Bier & Yoga – een “bierzondere” combinatie

Zaterdag 5 juni 2021 organiseert Kara Yoga een bierzonder evenement, namelijk “Bier Yoga“. Om 16:30 starten wij bij de Agnietenplas. Tijdens de les krijg je een glas bier (of meer), wijn, fris of water. We gebruiken het glas voor diverse yoga oefeningen en uiteraard mag je tussendoor een slokje proeven. Alcohol maakt de spieren losser, dus je zult versteld staan hoe lenig jij ineens bent! De les duurt tot 17:30. Als je het leuk vindt, sluit je daarna nog aan bij de bring-a-long picknick op het strand. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een gezellige middag op het strand te beleven! Pak dus vooral ook je zwemkleding en zonnebrandcrème in! Iedereen is welkom!

Brouwerij op zolder

Bootcampdeelnemer Erik, alias Buurman Biertje uit de Veerallee heeft op zijn zolderkamer een bierbrouwinstallatie staan. Erik is al jaren een trouwe en enthousiaste deelnemer bij Karin in de sportlessen. Zo ontstond het idee om het beste van deze twee werelden samen te laten komen op zaterdag 5 juni met een sessie Bier & Yoga. Het is een evenement met een knipoog.

Lemondrop Hefeweizen

Een Hefeweizen de Duitse stijl van tarwebier die volgens het reinheitsgebot gebrouwen dient te zijn. Dat houdt in dat er slechts 4 ingredienten aan te pas mogen komen: Water (uit Vitens productielocatie: Engelse Werk), mout, hop en gist (de echte Weihenstephan Weizen van Wyeast). Tenminste 50% van alle mout dient tarwemout te zijn, de rest is pilsmout. Door de hoge concentratie tarwemout proef je een fris zure afdronk. Gecombineerd met Lemondrop hop zit er iets citroenigs aan, dat je normaal gesproken enkel bij witbier uit Belgie proeft omdat daar ook koriander en sinaasappelschil doorheen mag. Met een 5,1% ABV vindt dit bier de perfecte balans tussen het openbreken van die heupen zonder dat je je evenwicht verliest in de dancer’s pose.

Man voor bierbrouw installatie

Buurman biertje bij zijn bierbrouwinstallatie op zolder

Iedereen (18+) is welkom!

Karin, eigenaresse van Kara Yoga is super enthousiast over het evenement: ‘De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik altijd een gezonde levensstijl promoot. Daarnaast hou ik ook zeker van een feestje en een grapje en daar past dit initiatief natuurlijk heel goed bij. Plezier maken is namelijk ook heel gezond! Dat heet balans ;-). Wij hebben een heel leuke (én toegankelijke) Bootcamp & Yoga groep. Er zijn de laatste tijd veel nieuwe leden bij gekomen en op deze manier leert iedereen elkaar beter kennen. Het lijkt me super om op deze manier meer mensen kennis te laten maken met yoga én met onze gezellige Bootcamp & Yoga groep. Iedereen is van harte welkom. Enige voorwaarde is dat je boven de 18 bent!’

“Meestal leven wij gezond en drinken wij water en soms vieren wij een feestje en drinken wij bier of wijn.
Dat heet balans.”

Karin, eigenaresse Kara Yoga
Groep doet yoga en drinkt bier

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de bieryoga door een bestelling te plaatsen via de webshop. Er kunnen maximaal 30 mensen mee doen met de workshop.
Plezier gegarandeerd! De picknick is vrijblijvend en gratis. Wel even wat te eten en te drinken mee nemen. Als iedereen wat mee neemt, is er in ieder geval genoeg!

Graag tot zaterdag 5 juni 2021!

Liefs Karin

Groep doet yoga met bier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top