Kara Yoga breidt team uit met nieuwe trainer!

Ontmoet Aboud Kaakeh, Personal trainer & Small group instructor


Super goed nieuws! Fitness trainer Aboud Kaakeh komt het team van Kara Yoga versterken! Vanaf volgende week woensdag 21 april start Aboud met het geven Small Group Strength & Stretch trainingen in park de Wezenlanden. Tijdens deze work-out ga je onder persoonlijke begeleiding aan de slag met gewichten om krachtiger en gespierder te worden. Ik sprak met hem en hij stelt zich graag aan je voor. 

Aboud new trainer

Kun je kort wat over jezelf vertellen?
Mijn naam is Aboud, ik ben 34 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Aleppo, Syrië. Ik doe al mijn hele leven aan sport. Heb op professioneel niveau handbal en voetbal gespeeld. Toen ik 17 was begon ik met body building. Daarna ben ik kort hiermee gestopt, omdat ik druk was met studeren. Maar toen ik in Dubai kwam wonen heb ik het weer opgepakt. In 2011 ben ik naar Dubai verhuisd. Hier vond ik werk als Financial Controller en hier begon ik weer met Weight lifting. Ook gaf ik hier personal training en groepsfitness. In 2020 kwam ik naar Nederland en ik woon hier nu inmiddels 1 jaar en 2 maanden.

Wat vind je leuk aan personal training?
Ik hou ervan als ik mensen kan beïnvloeden om gezonder te gaan leven en dat ze zich daardoor fitter voelen. Mensen blijer te maken met hun lichaam en leven. Ik vind het ook fijn om een relatie op te bouwen met mijn klanten. Je leert elkaar kennen en bouwt een band op met elkaar.

Waarom moeten mensen mee komen doen aan de Small Groep Strength & Stretch
Als je mee doet gaat jouw lichaam veranderen. Je zult strakker worden en je beter in je lijf gaan voelen. Maar het is ook heel gezellig. We houden de groepen klein, zodat we goed letten op de goede uitvoering. We trainen alle spiergroepen.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Ooit zou ik graag een sportcentrum willen hebben, een fijne plek waar mensen kunnen sporten en leren over gezonde levensstijl.

Wat is jouw ultieme gezondheidstip?
Stop met snacken. Want dit geeft veel extra calorieën, die je niet in de gaten hebt. Eet echte maaltijden. 

Wat maakt jou blij?
Ik voel me altijd blij als ik train. Ik word ook super blij als ik zie dat mensen resultaat hebben door mijn training.

Wil je graag een keertje met Aboud trainen? Boek dan de Small Group Strength & Stretch sessies of een personal training.

Aboud new trainer

Scroll naar top