Ouder- en kindyoga weer van start

Ook leuk voor grootouders, oppasouders, ooms en tantes!

Op zaterdag 14 mei start ik weer met een cursus ‘Ouder-en-kindyoga’. Lijkt het je leuk om de band met jouw kind(eren) te verstevigen? Om samen onvergetelijke momenten te creëren en de tools te krijgen die je thuis ook kunt toepassen? Meld je dan hier aan voor de hele reeks van 4 lessen. Uiteraard kun je ook een losse les boeken.

Wanneer, waar en hoe laat?

  • Zaterdag 14 mei 2022
  • Zaterdag 28 mei 2022
  • Zaterdag 11 juni 2022
  • Zaterdag 25 juni 2022

De lessen starten om 11:00 en duren tot ongeveer 11:45 bij de Agnietenplas in Zwolle. Na afloop zorg ik voor thee, koffie, limonade en wat lekkers. Er is hier volop gratis parkeergelegenheid. Ook kun je hier makkelijk met de fiets komen.

Wat kun je verwachten?

In deze gezellige yogales ga je samen met kind bewegen en spelen. Het fijne van deze les is dat je echt tijd en aandacht voor je kind maakt. Ook krijg je handvatten mee om de oefeningen ook thuis samen te doen. Het is een moment om je band met je kind te versterken en om het kind in jezelf naar boven te halen. Veel kinderen en ouders vinden de ‘kunstjes’ het allerleukste.

Na afloop kunnen jullie samen met plezier op de les terug kijken. Indien je structureel samen met je kind yoga doet, dan zal het een ritueel zijn dat je kind voor de rest van zijn leven onthoudt. Hoe bijzonder is dat!

Ouder-en-kindyoga in Zwolle

Dit is wat anderen zeiden over de cursus:
“Mijn dochter en ik vonden het erg leuk! Leuker dan verwacht! Ik vond het “vanzelf” gaan zoals jij het deed. Fijn ongedwongen.”

Tip: verleng je gezellige uitje met een picknick op het strand of een verfrissende duik in de Agnietenplas!

Cursus is inclusief gratis koffie, thee en limonade na afloop.

Vragen of meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Het lijkt me leuk om van je te horen! Je kunt me altijd bellen (+31 657641098) of een berichtje sturen.

Scroll naar boven