Theatersport met Marion

Zondag 15 mei 2022 | 11:00 – 12:30

Voor jong en oud! Wil jij iets nieuws leren? Uit je comfortzone stappen?

Op zondag 15 mei geeft vaste bootcamp deelnemer Marion een les theatersport voor jong en oud. Een fijne manier om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. Doe lekker mee. Juist als je geen ervaring hebt, brengt Marion graag haar passie aan jou over. We starten met een warming-up om wat los te komen en te ontspannen. Daarna gaan we associëren en verbeelden. Elke oefening start met een uitleg, waarna we lekker samen aan de slag gaan met improviseren. 

Theatersport is dus een vorm van improvisatietoneel.  Als speler improviseer je korte verhaaltjes, of elementen uit verhalen. Er zijn diverse spelvormen die je houvast geven. Sommige zijn bekend van tv-programma’s als In goed gezelschap, of de Lama’s. Neem, Drie in een pan, Cluedo of het Bankje. Het publiek, of de spelers aan de kant, zorgen vaak voor input voor de scènes, dat maakt theatersport juist verrassend. Het gaat vooral om de beleving en het meedoen, niet om de prestatie.

Marion speelt sinds 2013 bij de Zwolse theatersportvereniging PeperDus. Een paar keer per jaar speelt PeperDus een ‘wedstrijd’ tegen een ander team.

Marion en Karin Agnietenplas theatersport

Zien wij jou zondag 15 mei 2022? Na afloop gratis koffie en thee met iets lekkers! Kinderen zijn welkom, dus je kunt met je hele gezin komen!

Bijdrage €7,50 per deelnemer. Aanmelden kan via mail of WhatsApp of via de Kara Yoga app.

Scroll naar boven