Yoga voor Kika

Op zondagochtend 9 mei 2021 organiseert KARA Yoga samen met deelnemer Lambert Abraham een yoga evenement voor Kika bij de Agnietenplas te Zwolle. Alle opbrengsten gaan naar Kika, Stichting Kinderen Kankervrij.

Lambert Abraham, 36 jaar uit Zwolle is trouwe deelnemer bij de Bootcamp & Yoga. Hiernaast is hij erg sportief en doet aan hardlopen, wielrennen, racefietsen en krachttraining. Al jaren zet hij zit zich vol overgave in voor Kika. Zo liep hij al een keer een marathon op de Chinese Muur, in Athene en in Valencia. Ook in 2021 zet hij zich opnieuw in voor Kika. Op naar een totaal sponsorbedrag van €25.000!

Iedere donatie helpt en is welkom!
Lambert is heel blij, dat we dit evenement organiseren. Hij vertelt ons waarom hij zich al jaren inzet voor dit goede doel.

Lambert Abraham rent marathon voor Kika Kika

‘Het voelt fantastisch om bij te kunnen dragen aan dit goede doel, voor kinderen die lijden aan die vreselijke ziekte kanker. Met de marathons & triatlons kan ik mijn passie voor het sporten inzetten om geld in te zamelen voor dit goede doel. Ook voelt het fijn om deel uit te maken van een hechte groep sportieve mensen. Wij zijn met elkaar verbonden doordat wij allemaal met heel veel passie, enthousiasme en humor een prachtig doel voor ogen hebben. Namelijk zoveel mogelijk donaties ophalen voor KiKa!

Yoga voor Kika
Graag helpen wij Lambert en Kika en organiseren daarom een speciaal yoga evenement voor Kika. Je kunt je aanmelden voor zondag 9 april. Het programma is als volgt:
10:00 Power Yoga workshop met Karin
11:00 Yin Yoga workshop met Linda
12:00 Workshop Yoga poses met Thirza
Je kunt je aanmelden voor alle workshops (minimale inleg €20 voor alle drie de workshops of €10 per workshop).
Er zijn beperkte plekken, dus meld je snel aan!


Yoga voor kika drie yogainstructeurs in trikonasana

Wat doet KIKA?
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Lees meer op de website van Kika.

Yoga voor Kika

Scroll naar top