Outdoor Coaching in Zwolle: Wandelen naar persoonlijke groei

Voel jij je vastlopen in de wirwar van het dagelijkse leven? Merk je dat relaties uitdagend zijn en zoek je naar helderheid? Heb je het gevoel dat er meer in jou of in het leven zit, dan dat er nu uitkomt? Of kan jouw relatie met voeding of slaap meer evenwicht gebruiken? Kom dan in beweging! Letterlijk en figuurlijk, want je gaat met mij mee op een wandelavontuur.
Welkom bij Kara Yoga Outdoor Coaching in Zwolle, dé plek waar wandelen en coaching samenkomen voor jouw persoonlijke groei. Ontdek de kracht van wandelcoaching en outdoor coaching in Zwolle, waar de natuur een inspirerende setting vormt voor diepgaande gesprekken en persoonlijke transformatie.

outdoor coaching Zwolle

Wandelcoaching in Zwolle: jouw persoonlijke reis

Of je nu zoekt naar verandering in relaties, innerlijke rust wilt vinden, of een gezonde balans in je levensstijl nastreeft, mijn één-op-één sessies in de natuur bieden een veilige ruimte voor groei. Ontdek samen met mij de serene omgeving van Zwolle, waar we niet alleen de paden van de natuur verkennen, maar ook die van jouw eigen ontwikkeling.

Ervaringen van klanten

Lees wat een tevreden klant op Google schreef over haar coachsessie:

“De coachsessie van Karin was súper goed en fijn. Vanuit haar warmte en een oordeelvrije ruimte wist Karin me (wandelend in de buitenlucht) te coachen op thema’s en mijn dieperliggende gedachten en overtuigingen bloot te leggen. Door de mooie, scherpe vragen en de tools die ze gebruikt voel ik al na 1 coachsessie een nieuwe ruimte om met nieuwe perspectieven te kijken naar mezelf en de thema’s, en daardoor er een ander gevoel over te hebben. Super fijn!”
outdoor life coaching Zwolle

Verandering begint vandaag

Voel jij aan alles dat het tijd is voor verandering? Wat houdt je tegen? Zet vandaag de eerste stap door contact op te nemen met Kara Yoga Outdoor Coaching in Zwolle voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Het kan al een enorme boost geven om die eerste stap te zetten. Je hoeft niet de hele weg te kunnen overzien om de eerste stap te zetten.

Eenmalige Sessie en Jaartraject Outdoor coaching Zwolle

Eenmalige Sessies

  • Moment van bezinning over relaties of verkenning van jouw relatie met voeding
  • Diepgaande gesprekken tijdens een wandeling in de natuur

Jaartraject

Voor wie écht wil graven en blijvende verandering wil ervaren, kiest het jaartraject. 52 weken serieus aan de slag met je patronen. Elke maand nemen we de tijd om verschillende aspecten van jouw leven te verkennen, met speciale aandacht voor wat er speelt in jouw relaties en jouw relatie met voeding. Samen duiken we diep in, op zoek naar de kern van wat jou beweegt en beïnvloedt.

  • 52 weken serieus aan de slag met patronen.
  • Maandelijkse sessies, contactmomenten via zoom, opdrachten, en meer.
  • 100% Persoonlijke aandacht
  • Familieopstelling, innerlijke kind, actiewiel
  • Aandacht voor leefstijl en voeding
  • Relaties
  • Werk

Zet nu die eerste stap!

Tijd voor verandering

outdoor coaching

Jouw reis, jouw tempo

Jouw persoonlijke reis naar verandering is uniek. Kara Yoga Outdoor Coaching past het traject aan jouw tempo en behoeften aan. Samen creëren we een vertrouwde omgeving waarin jij vrijuit kunt spreken, verkennen en groeien.

Ontdek de helende kracht van wandelen, yoga, en persoonlijke coaching bij Kara Yoga Outdoor Coaching in Zwolle. Zet vandaag de eerste stap op jouw reis naar diepgang en persoonlijke groei. Vind ons in Zwolle en ervaar de verbinding tussen natuur en coaching voor een verrijkende ervaring.

Ook voor stellen

Wil je samen met je partner aan de slag voor een diepere verbinding? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

outdoor coaching ook voor stellen

Neem contact op!

Zet vandaag nog de eerste stap! Bel of app of vul het contactformulier in. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen. Het lijkt me ontzettend leuk om van je te horen.

Scroll naar boven