Even voorstellen: Karin van der Vennen

Hi, wat leuk dat je dit leest. Graag stel ik mij even kort aan jou voor. Mijn naam is Karin en ik woon in Zwolle samen met mijn twee kinderen, Dana en Tobian.

Hier word ik blij van… Ik ga graag de natuur in. Wandelen, bootcampen, yoga of picknicken. Vooral het geluid van de vogels vind ik heerlijk. Ik word ook heel blij van de zon op mijn gezicht of een kop lekkere koffie. En uiteraard van lesgeven aan jullie!

Dit doe ik graag in mijn vrije tijd… ik hou van dansen, lezen, reizen, koken, sporten en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.

Dit is mijn ochtendritueel… Ook al ben ik meer een avondmens, probeer ik wel zo veel mogelijk uit mijn ochtend te halen. Al kost het sommige dagen iets meer moeite dan andere. Tegenwoordig zet ik de wekker iets eerder en luister ik een ochtendmeditatie op Spotify. Daarna schrijf ik de dingen op waar ik dankbaar voor ben en lees ik een paar bladzijden in een boek.

Hier ben ik dankbaar voor… dat ik twee gezonde kinderen heb, dat ik de mogelijkheden heb om te doen wat ik leuk vind, dat ik een eigen huis heb, en dat ik hele fijne mensen om mij heen heb.

Dit hoop ik te bereiken met Kara Yoga… graag help ik mensen om beter in hun vel te komen zitten en nieuwe ervaringen op te doen. Dit kan door middel van mijn sportlessen, coaching, voedingsadvies of de evenementen die ik organiseer. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te motiveren om beter voor zichzelf te zorgen en daarmee meer uit het leven en al hun relaties te kunnen halen.

yogainstructeur Zwolle in butterfly pose met ondergaande zon

Dit vind ik belangrijk in mijn lessen… Dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Van jong tot oud, man en vrouw, gevorderd of beginner. Hierom bied ik voor iedereen verschillende opties aan. Zodat je of heel intensief of juist wat rustiger kunt trainen. Hoe diverser mijn groep, hoe leuker ik het vind!

Dit weet je nog niet over mij… Ik heb geen tv thuis en probeer ook minder op mijn telefoon te kijken, maar dat laatste lukt helaas niet altijd. Vroeger at ik het liefst elke dag patat en vond ik mediteren helemaal niks en lag ik ondertussen to-do lijstjes te maken. Inmiddels eet ik een stuk gezonder (al kan ik nog steeds onwijs genieten van een zak friet mèt mayo) en mediteer ik dagelijks. Ik ben nog steeds verzot op To-do lijstjes. Mijn quilty pleasure is chocola met caramel.

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op en ik kijk uit naar je bericht! Of stuur mij een berichtje op Instagram.

Sportieve groet, Karin

Haal alles uit je leven!

Eenzaamheid, obesitas, overgewicht, burn-outs en andere klachten. Je wilt alles uit je leven halen en daar help ik je graag bij!

Kernwaarden: veiligheid, vriendelijkheid, autonomie, positiviteit, nieuwsgierigheid, blijven leren, open voor nieuwe ervaringen en eigen verantwoordelijkheid.

Het leven bestaat niet uit dagen, maar uit momenten

wat je nodig hebt om je goed te voelen

Mijn klanten zijn op zoek naar lichamelijk en mentaal gezond zijn en blijven, rust, verbinding en beleving om zo lang mogelijk, gezond en gelukkig te kunnen leven.

De komende jaren wil ik mooie momenten voor jou creeëren. Door middel van het organiseren van verrassende evenementen, sportlessen en korte reizen om mijn klanten (en ook mijzelf) nieuwe ervaringen te geven om het optimale uit ons leven te halen.

De acht pijlers waarop ik mijn aanbod van sportlessen en evenementen organiseer:

1. gezonde voeding
2. krachtraining
3. cardio
4. flexibiliteit
5. natuu
6. meditatie en ademhaling
7. zelfontwikkeling
8. gezelligheid!

Scroll naar boven