Karin van der Vennen
Trainer/ eigenaar

Kort iets over mij als oprichter van KARA yoga. Mijn naam is Karin van der Vennen en ik heb begin 2020 KARA yoga opgericht. 

Ik ben 37 jaar, woon in Zwolle en ben trotse moeder van twee kleine kinderen. Naast mijn baan als communicatieadviseur bij Isala ziekenhuis werk ik inmiddels al ruim twaalf jaar parttime in de fitness branche als groepsles-instructeur BodyAttack, BodyBalance en Yoga. Ik hou van de combinatie van high intensity lessen met rustigere lessen voor kracht en flexibiliteit.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga tijdens een retraite. Het had meteen een positieve invloed op mijn leven. 


Kort daarna besloot ik om zelf de yoga opleiding te volgen en lessen te gaan geven om zo ook anderen de voordelen van yoga te laten ervaren. 

Tijdens het yoga oefenen thuis willen mijn kinderen altijd heel graag met mij meedoen. Ik merk, dat ze veel plezier hebben tijdens de yoga oefeningen en dat ze beter tot rust komen. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat yoga onze band versterkt. 

En zo ontstond het idee om naast lessen voor volwassenen ook yogalessen voor ouder-en-kind aan te bieden. 

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op en ik kijk uit naar je bericht!

Sportieve groet, Karin


Aboud Kaakeh
Trainer

Aboud Kaakeh is sinds april 2021 nieuwe trainer bij Kara Yoga. Aboud is gespecialiseerd in krachttraining. Daarnaast doet hij ook veel aan yoga.

Mijn naam is Aboud, ik ben 34 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Aleppo, Syrië. Ik doe al mijn hele leven aan sport. Heb op professioneel niveau handbal en voetbal gespeeld. Toen ik 17 was begon ik met body building. Daarna ben ik kort hiermee gestopt, omdat ik druk was met studeren. Maar toen ik in Dubai kwam wonen heb ik het weer opgepakt. In 2011 ben ik naar Dubai verhuisd. Hier vond ik werk als Financial Controller en hier begon ik weer met Weight lifting. Ook gaf ik hier personal training en groepsfitness.


In 2020 kwam ik naar Nederland en ik woon hier nu inmiddels 1 jaar en 2 maanden.

Ik voel me altijd blij als ik train. Ik word ook super blij als ik zie dat mensen resultaat hebben door mijn training.

Ik geef vanaf april Small Group Strength & Stretch training. Tijdens deze work-out ga je onder mijn persoonlijke begeleiding aan de slag met gewichten om krachtiger en gespierder te worden. 

Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om van je te horen.

Sportieve groet, Aboud


Aboud new trainer
Aboud new trainer

Scroll naar top