workshops voor bedrijven in Zwolle

Kies voor meer vitaliteit in jouw bedrijf of team

Vitaliteitsprogramma’s en workshops voor bedrijven in Zwolle

Significant lager verzuim, minder verloop en betere resultaten

Een gezond bedrijf start met gezonde en tevreden medewerkers. Toch zien we een afname in de belastbaarheid van de medewerkers. De druk privé en zakelijk neemt steeds meer toe. Wil jij echt meer vitaliteit voor je medewerkers of collega’s? Of is de werkdruk erg hoog binnen jouw organisatie? Neem dan contact met mij op voor vitaliteitsprogramma’s en workshops voor bedrijven in Zwolle en omstreken. We kunnen samen kijken naar een structurele aanpak of een eenmalige evenement of workshop.

Structurele aanpak of een eenmalig evenement

Ieder team of organisatie is uniek met eigen uitdagingen. Hoe wil jij vitaliteit (zowel fysiek als mentaal) bij jullie onder de aandacht brengen?

Mogelijke onderwerpen om met je medewerkers mee aan de slag te gaan:

  • Mentale gezondheid
  • Omgaan met druk
  • Zelfleiderschap
  • Fysieke gezondheid
  • Gezonde voeding
  • Bewust omgaan met suiker
  • Stoelyoga of pauzeyoga
  • Mindfulness en ademhaling
  • Beweging

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren of juist de uitvoering? Wacht niet langer en stuur mij een mail of bel/ app naar 06-57641098.

Samen maken wij jouw organisatie gezonder

Vitaliteitsprogramma’s en workshops voor bedrijven in Zwolle

Ik geloof dat wanneer jouw medewerkers goed in hun vel zitten, ze beter presteren. Organisaties die de mens centraal zetten hebben substantieel minder verzuim, veel minder verloop én behalen betere resultaten. Ben jij klaar om jouw organisatie gezonder te maken? Zoek het gesprek met je collega’s en medewerkers. Wat houdt ze bezig en wat hebben ze nodig? Het belang van het herkennen van stresssignalen beschrijf ik in mijn blog over omgaan met stress.

outdoor coaching Zwolle


Karin van der Vennen

“Wat kun je vandaag doen? Kies voor kleine en haalbare stappen voor een groot resultaat.”


Maak vandaag nog een afspraak!

Bel of app naar 06-57641098 of mail naar info@karayoga.nl. En dan kijken we samen wat werkt voor jou en jouw team.

Mijn naam is Karin van der Vennen, vitaliteitscoach en communicatieadviseur in Isala Zwolle (ziekenhuis met 7000 medewerkers) en eigenaar van Kara Yoga.
Al 15 jaar help ik medewerkers, bedrijven en teams naar meer werkplezier en energie.

Met regelmaat geef ik workshops of trainingsdagen. Ook kan ik met jullie meedenken over een structureel vitaliteitsprogramma inclusief originele en pakkende interne communicatie. Interesse? Bel of app mij en laten we samen een bakkie koffie of thee drinken!

Scroll naar boven